Edustus, II-Divisioona

LiKi - TIHC

Liminka

Likille tappio kotipelissään

Likin edustusjoukkue kärsi kirvelevän tappion kotihallissaan TIHC:lle Torniosta lukemin 3-4.Edellisen kerran liminkalaiset olivat hävinnet kotona marraskuun alussa.

Ensimmäisessä erässä maaliteon aloitti TIHC:n Tuomas Kallio viemäälä vierasjoukkueen johtoon.Erän loppupuolella LiKin Joonas Riikilä vei kotijoukkueen johtoon kahdella osumallaan.

Toisen erän alussa LiKin Kalle Hyvärinen vei LiKin jo 3-1 johtoon mutta niin vain TIHC tasoitti Ville Huhtakankaan ja Tuomas Kallion maaleilla 3-3:een.

Kolmanen erän puolessa välissä TIHC:n kokenut Tomi Pekkalavei Tornion 3-4 johtoon joka sitten kestikin pelin loppuun asti.

Peli oli tasainen ja LiKillä oli hyvät mahdollisuudet voittaa peli.YV-peli ei kuitenkaan toiminut jaolisiko edellisen päivän kova peli Sotkamossa vaikuttanut siihen että luistin ei liikkunut aivan totutusti.Torniolaisten tiukka keskialueen puolustuspeli ja maalivahdin onnistuminen vaikuttivat siihen että pisteet matkasivat Tornioon.