Edustus, II-Divisioona

LiKi - Soki  3 - 2

Liminka

LiKille 3-2 voitto SoKista

Limingan Kiekon edustusjoukkue kohtasi sunnuntaina 2-divisioonan ottelussa SoKin Sotkamosta.Ottelusta oli odotettavissa tasainen sillä kauden aikaisemmat kohtaamiset olivat olleet sitä ja SoKin vire joulutauon jälkeen on ollut hyvä.

Ensimmäinen erä oli tasaista ja tarkkaa pelaamista aina erän loppupuolelle asti jolloin LiKi siirtyi todellisilla tahtomaaleilla 2-0 johtoon.Maalintekijöinä kunnostautuivat Petri Lampela ja Juuso Vimpari.

Toinen erä jatkui samoissa merkeissä.Maalipaikkoja oli molemmin puolin mutta maalivahdit onnistuivat molemmissa joukkueissa.Erän puolenvälin tietämissä SoKi kuitenkin kavensi Kim Talmanin hienolla rystylaukauksella aivan maalin kattoon.Erätauolle mentiin LiKin 2-1 johdossa.

Kolmanteen erään kainuulaiset tulivat vauhdilla ja se tuottikin tuloksen ajassa 43.20 kun Olli Pulkkinen tasoitti 2-2:een.LiKi ei kuitenkaan lamaantunut vaan ajassa 56.31 Niko Kärki vei kotijoukkueen 3-2 johtoon.Se pitikin pelin loppuun asti sotkamolaisten kovasta painostuksesta huolimatta.

Palkituiksi tulivat LiKin Niko Kärki ja SoKin Kim Talman.

2-divisioonan runkosarjaa on jäljellä vielä yksi kierros jonka jälkeen alkavat play-off pelit.Niihin LiKi lähtee joko ykkösenä tai kakkosena riippuen runkossarjan viimeisen kierroksen tuloksista.