Edustus, II-Divisioona

LiKi - SoKi  4 - 1

Liminka

LiKi edustus finaaleihin

LiKin edustusjoukkue pelasi itsensä 2-divisioonan finaaleihin voittamalla SoKin välierissä suoraan kahdesti.

Perjantaina Limingassa pelatussa pelissä ensimmäinen erä oli maaliton molempien joukkueiden pelatessa hyvin tarkasti.Jäähyjä otetiin molemmin puolin mutta ylivoimat eivät tuottaneet tulosta.

Toisen erän alkuun SoKi siirtyi 0-1 johtoon Matias liuskin maalilla.LiKin kuittaus tuli puolen minuutin kuluttua edellisestä kun puolustaja Jussi Nyrhinen tasoitti tilanteen 1-1:een tarkalla laukauksella.Erän loppuun LiKi siirtyi 2-1 johtoon koko kauden vahvasti pelanneen Joonas Riikilän maalilla.Toinen erä oli hienokseltaan LiKin hallintaa ja ehkäpä kauden parasta kiekkoa.

Kolmanen erän toisella minuutilla Juuso Vimpari siirsi kotijoukkueen jo 3-1 johtoon ja erän puolessa välissä Jaakko Piirainen kaunisteli lukemat 4-1:een joka jäi myös lopputulokseksi.

Lauantaina sarja oli katkolla Vuokatissa.Liki aloittikin hyvin sillä ensimmäisen erän jälkeen joukkue johti Jani Pekkarisen ja Jukka Heikan maaleilla 0-2.Molempien maalien syöttäjänä oli LiKin kokenut kapteeni Juha Falin.

Toinen erä oli tasaista mutta erän loppupuolella SoKi kavensi 1-2:een.Kolmaskin erä mentiin tasaisissa merkeissä.Kaksi minuuttia ennen loppua SoKi teki tasoitusmaalin pelatessaan kuudella ilman maalivahtia.

Edessä oli jatkoerä.Sitä ei ehditty pelata kuin 17 sekuntia kun LiKin Kalle Hyvärinen iski voittomaalin ja passitti SoKin kesälomille.Syöttäjinä olivat Jani Pekkarinen ja Petri Lampela.

Finaaleissa vastaan tulee RaaheKiekko tulevana viikonloppuna.Perjantaina pelataan Raahessa,lauantaina Limingassa ja sunnuntaina tarvittaessa Raahessa.