C1-02, C-Nuorten Suomi-sarja

LiKi - Diskos  4 - 2

Limingan jäähalli

Pisteet jäivät Liminkaan

Suomisarjan ottelut jatkuivat uutta tuttavuutta vastaan, kun Diskos Jyväskylästä oli saapunut Liminkaan pisteiden metsästykseen. Vierailijat olivatkin ottelun alussa terävällä jalalla liikkeellä ja painoivat peliä kotijoukkueen päätyyn. Uhrautuvan puolustuksen ja hyvän maalivahtipelin ansiosta vierailijoiden kova alku ei tuottanut tulosta vaan ensimmäistä maalia juhlittiin kun kiekko kaivettiin vierasjoukkueen maalista Roope Honkalan (1+1) kylmän viileän ratkaisun päätteeksi. Kiekko toimitettiin vielä toistamiseen Diskoksen maaliin ensimmäisessä erässä kun Topi Muttilainen (1+0) onnistui ylivoimalla.

Vierailijat olivat päättäneet erätauolla etteivät helpolla luovuta ja tulivatkin maalin päähän heti toisen erän alussa. Pelin painopiste erän ensimmäisellä puoliskolla olikin kotijoukkueen päädyssä, mutta ajassa 28:50 Suomisarjan pistepörssiä johtava Ville Vähätiitto (1+1) onnistui Roope Honkalan syötöstä viemään LiKi:n uudestaan kahden maalin johtoon. Enempää maaleja ei erässä nähty ja kahden erän jälkeen oltiin turvallisesti kahden maalin johdossa. Maalivahtien torjunnat tässä vaiheessa ottelua 51-17 ja vierailijat oli lannistettu.

Kolmannessa erässä nähtiin kaksi väsynyttä joukkuetta ja tasaista vääntöä. Ajassa 54:29 nähtiin helpottava 4-1 johtomaali Aleksi Kanniston (1+0) tekemänä ja peli alkoi olla selvä. Vierasjoukkue pääsi vielä kaunistelemaan lukemia viimeisellä minuutilla ja loppusummerin soidessa taululla komeili lukemat 4-2. Joukkueet kohtaavat uudestaan Jyväskylässä kahden viikon kuluttua.