C1-02, C-nuorten Mestiksen karsinta

Lämärit - LiKi   7 - 8 JA

Kemi

Kemissä tarvittiin jatkoaika paremmuuden selvittämiseksi

Kemin Lämärit isännöi tämän viikonlopun peliä LiKiä vastaan C-mestiskarsinnassa. Liekkö bussimatka ollut syynä pelin hitaaseen tempoon, mutta peli ei varsinaiseen vauhtiin päässyt ollenkaan kummankaan joukkueen toimesta. Peli eteni tasaisissa merkeissä kaksi ensimmäistä erää ja kolmanteen erään lähdettiinkin 4-4 tasalukemista. Kolmannen erän alussa vaikutti jo että täydet pisteet lähtevät bussilla kohti Liminkaa. Kolmannen erän puolessa välissä LiKi olikin jo 4-7 johdossa, mutta pelin kuvan mukaisesti peli kääntyi viimeisen kymmenen minuutin ajaksi kotijoukkueelle ja tarvittiin jatkoaika paremmuuden selvittämiseksi. Jatkoaikaa ei tarvinnut pelata kuin minuutti kun ottelussa viisi maalia tehnyt Saku Sarajärvi ratkaisi pelin tarkalla laukauksella ja kaksi pistettä Liminkaan.