C1-02, C-nuorten Mestiksen karsinta

Cowboys - LiKi   16 - 3

Nivala

Lehmipoikien vauhti oli liikaa

Lauantai-illan ohjelmaan oli piirretty vieraspeli ennakkoasetelmissa sarjan yhden kovimman kotijoukkueen kotiluolaan. Heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien näki kumpi peliä tulee hallitsemaan. LiKi taisteli ensimmäisessä erässä hyvin ja laittoi kampoihin minkä pystyi. Erätauolle kuitenkin lähdettiin kotijoukkueen 3-0 johdossa. Pelin painopiste oli pitkälti vieraspäädyssä josta kertovat myös erän torjunnat; LiKi 15 ja Cowboys 6.

Toisen erän ensimmäinen puolisko oli jo tasaista peliä, mutta hiukan ennen erän puolta väliä Cowboys pääsi rokottamaan puolustuksen virheestä 4-0. Liekkö tämä lamaannuttanut peliä vai mikä, mutta tämän jälkeen pelin tempo miltei pysähtyi. Nivalalaiset rankaisivat ankarasti LiKin virheistä erän puolen välin jälkeen ja selkäranka oli katkaistu. Erän päättyessä taululla oli lukemat 8-0 kotijoukkueelle.

Kolmannen erän teemana oli lähteä pelaamaan pelkästään erävoitosta ja hakemaan onnistumisia tulevia koitoksia varten. Liekkö ajatus jäänyt erätauolle, mutta erän alku oli täysin kotijoukkueen. Erä ei ehtinyt vanhentua kuin 7 minuuttia ja kiekko oli kaivettu maalista kuusi kertaa. Erän lopulla nähtiin muutama hyvä vaihto vierailta ja loppulukemat olivat karut 16-3. Maalivahtien torjunnat pelissä olivat; Cowboys 18 torjuntaa, LiKi 49 torjuntaa.