Easy Hockey 10-17 vuotiaille
Julkaistu: 05.01.2017 00.00

Easy Hockey 10-17 vuotiaille

Jääkiekkoa voi pelata monella eri tavalla. Kaikkien jääkiekkoa pelaavien lasten tai nuorten ei tarvitse tähdätä huipulle. Osa lajin pariin tulevista pelaajista haluaa ainoastaan pelata yhdessä kavereiden kanssa ilman sarjatoimintaa. Nyt siihen on mahdollisuus.

TOIMINTA ALKAA Tiistaina 10.1.2017.
Kevätkauden ensimmäinen harjoitusvuoro järjestetään tiistaina 10.1.2017 klo 15.00-15.55, joka on vakiovuoro jokaisena tiistaina. Paikkana Limingan Jäähalli. Easy Hockey toimintaa järjestetään maaliskuun loppuun asti pois lukien koulujen loma-ajat.

MITÄ EASY HOCKEY ON?
Toiminnan kautta on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa perinteisen joukkue- ja sarjatoiminnan ulkopuolella. Easy Hockeyhin on helppo tulla mukaan ja on talouden näkökulmasta matalan kynnyksen harrastamista. Toiminta antaa kuitenkin mahdollisuuden päästä jääkiekon kiehtovaan maailmaan rennon pelaamisen kautta. Jäätoiminta koostuu pääsääntöisesti pelaamisesta sekä luistelun opettamisesta. Osallistujat pääsevät itse voimakkaasti vaikuttamaan jäiden sisältöihin.

KENELLE?
Toiminta on suunnattu 10-17 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat aloittaa jääkiekon harrastamisen esimerkiksi normaalia myöhäisemmällä iällä. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta ei ole missään tapauksessa välttämätöntä.

MIKSI?
Haluamme tarjota, yhdessä Suomen Jääkiekkoliiton ja Carunan kanssa, mahdollisuuden kuulua ryhmään ja harrastaa liikunnallisessa ympäristössä.

KUSTANNUKSET?
Osallistuminen maksaa 40€ / henkilö. Toimintakausi on 10.1 - 1.4.2017. Hintaan sisältyy vakuutus ja ohjattu harrastaminen.

VARUSTUS?
Ristikollinen kypärä, luistimet, maila ja jääliikuntaan soveltuvat vaatteet. Taklaaminen ja lämärit ovat kielletty, joten kevyempikin varustus riittää.

ILMOITTAUTUMINEN?
Toivomme ennakkoilmoittautumista sähköpostilla osoitteeseen: tomi.reinikainen@limingankiekko.net.
Ilmoittautumiseen: nimi, syntymävuosi, mahdolliset kokemukset jääkiekosta sekä odotukset toiminnasta.


LISÄTIEDOT:



Tomi Reinikainen
Easy Hockey -vastaava
Limingan Kiekko ry
040-802 1062
tomi.reinikainen@limingankiekko.net




TERVETULOA PELAAMAAN JA HARRASTAMAAN RENTOON PORUKKAAN!

Seuran uusimmat