Tupoksen futiskoulu päätökseen iloisissa merkeissä!
Julkaistu: 19.06.2018 00.00

Tupoksen futiskoulu päätökseen iloisissa merkeissä!

Kesän 2018 Tupoksen futiskoulu saatiin päätökseen, kun reippaat futiskoululaiset saivat peleissä vastaansa vanhempansa, jotka kyllä hyvin kykenivät haastamaan jo paljon futisoppia saaneet pikkufutarit. Vaikka tasapelejä ei nähty, annettiin vanhemmille vielä revanssin mahdollisuus rangaistuspotkukilpailussa, jonka toki senkin futiskoululaiset veivät suvereenilla esityksellä. Pelaamisen ohessa päätöskerralla oli ohjelmassa myös taitorasteja, joilla futiskoululaiset pääsivät opettamaan vanhemmilleen oppimiaan juksautuksia.

Kokonaisuudessaan futiskoulu oli tänäkin vuonna onnistunut tapahtuma, jossa jalkapalloon tutustuttiin leikkien positiivisessa ilmapiirissä pelaamista unohtamatta, sillä jalkapallohan on pelinä itsessään maailman suosituin leikki. Erityistä huomiota kiinnitettiin pallon kuljettamiseen ja käännöksiin sekä potkaisemiseen. Muutamia mukavia ohjaajien lausahduksia, kuten "pallo on paras kaveri - pidä se lähellä, jotta voit suojella sitä", "pallo on ainoa kaveri, jota saa potkaista - se vielä tykkää siitä", "kuljeta ja laukaise nauhat tai tarrat edellä - entä kun pitää muuttaa suuntaa?" sekä tietysti "ähäkuttiliikkeillä haisulin ohi!"

Pallokarhut kiittää futiskoululaisia ja vanhempia sekä jalkapallokoulun päätukijaa, Fennovoimaa, hienosta tapahtumasarjasta! Kentällä tavataan, nimittäin kaikki futiskoululaiset ovat tervetulleita jatkamaan Pallokarhujen toiminnassa:

P-11: http://www.limingankiekko.net/jalkapallo/joukkueet...

T-11:http://www.limingankiekko.net/jalkapallo/joukkueet...

P-12&13/T12: http://www.limingankiekko.net/jalkapallo/joukkueet...

T-13&14/P-14: http://www.limingankiekko.net/jalkapallo/uutiset/2...

Seuran uusimmat