Kärpät U20Akatemia, Harjoituspelit

LiKi - Hokki

Limingan jäähalli

Hokki parempi ensimmäisessä harjoituspelissä

Kausi harjoituspelien osalta on korkattu kun Kajaanin Hokki saapui vieraaksi Liminkaan. Ottelu oli molemmille kauden ensimmäinen, mutta silti nähtiin vauhdikas ja erittäin tasainen kamppailu, jota oli seuraamassa peräti 90 silmäparia.

Liekkö bussimatka veroittanut kainuulaisia vieraita, mutta ottelun alku mentiin vahvasti kotijoukkueen heiluttaessa tahtipuikkoa. Kauden ensimmäinen maali nähtiin jo ajassa 9:05 kun Ville Vähätiitto pääsi yllättämään hyvin pelanneen Hokin veskarin. Tämän jälkeen hiukan kyseenalaiset vihellykset tasoittivat pelin kulkua ja myös vieraat pääsivät maalin makuun kun Hokki juhli tasoitusta ajassa 11.16. Hokki pääsi vielä yrittämään ylivoimalla erän lopussa ja erätauolle mentiinkin 1-2 vieraslukemissa.

Peli jatkui toisessa erässä jälleen tasaisena, mutta ainoat tilastomerkinnät olivat kotijoukkueelle vihelletyt jäähyt. Kolmannessa erässä takaa-ajo tuotti tulosta ja peli oli tasoissa 46.49 kun Leo Harju löi kiekon verkon perukoille. Ottelun lopussa Hokki pääsi rokottamaan kotijoukkueen virheistä, ja vaikka lopussa kotijoukkueella oli mahdollisuus kaventaa ottelua, lopputulos vieraille 2-4. Ottelun tasaisuudesta kertoo myös maalivahtien torjunnat jotka kirjattiin lopulta 29-30. Siistin ottelun jäähyt menivät kotijoukkueelle minuuteissa 10-0.

Harjoituspelit jatkuvat tulevana viikonloppuna Kokkolassa kun joukkue matkaa Hermeksen vieraaksi. Seuraava kotipeli pelataan lauantaina 22.8. Limingassa kun Hermes vuorostaan saapuu Liminkaan. Tervetuloa seuraamaan!