P-07 Musta, Mestaruussarja

LiKi Pallokarhut - Tp-47   5 - 0

Limingan Keskuskenttä

Pallokarhut 07 kahteen voittoon uudella tekonurmella

Limingan Pallokarhut 07 voitti lauantain kotipelinsä lauantaina Kajaanin Hakaa vastaan 4-2 lukemin (raportti pelistä löytyy Kajha pelin kohdalta)

Sunnuntaina vastaan tuli Tp-47, joka on ollut aina kova vastus meille. Tällä kertaa Nollaseiskat pelasi rauhallista ja näyttävää syöttöpeliä sekä tiivistä puolustuspeliä, joka oli Tp:lle liikaa.

Alun tunnustelun jälkeen Tatu Tossavainen katkoi vastustajan syötön hyökkäyspäässä, haastoi kaksi pelaajaa ja laukoi pallon tarkasti maaliin. Siitä vain 5 minuuttia ja Ossi Saukko lisäsi tilanteeksi 2-0. Torniolaisille avautui muutama hyvä maalipaikka, mutta maalissa Otto Hemmilä pelasi loistavaa maalivahtipeliä ja torjui kaikki lähentelyt.

Toisella Puoliajalla Pallokarhut vain lisäsi vauhtia ja Tp oli pulassa. Laidoilla Ossi Saukko ja Rebecka Parhiala olivat vaarallisia koko ajan. Kärjessä Theo Kärsämän nopeus oli myrkkyä torniolaispuolustukselle. 3-0 tuli kun Ossi Saukko pelasi Theon läpiajoon ja Theo viimeisteli omasta Reboundista maalin. 4-0 maali oli sitten yksi kuden komeimmista laukauksista. Kasper Kaikkonen ampui vapaapotkun vajaasta 25 metristä vasempaan yläkulmaan, eikä maalivahdilla ollut mitään jakoja. Loppunumerot 5-0 tuli vain minuutin myöhemmin. Theo Kärsämä nousi laitaa pitkin ja antoi nappisyötön malinedustalle Tatu Tossavaiselle joka teki päivän toisen maalinsa varmasti. Upea peli koko joukkueelta, joka pelasi nimenomaan joukkueena.