P-07 Musta, Kaleva cup

LiKi Pallokarhut - Otp  2 - 0

Heinäpää

Pallokarhut 07:lle perjantailta täysi pistepotti

Limingan Pallokarhut 07 sai perjantaille hyvän lähdön, kun päivä pelin jännitysnäytelmässä taisteltiin 2-1 voitto Santa Claus junioreista.

Iltapelissä vastaan tuli Otp, joka on ollut vaikea vastus aina. Lisäksi olosuhteet olivat haastavat sateen jäljiltä. Niin kenttä kuin pallokin olivat liukkaita. Otteluun liminkalaiset sai taas hyvän lähdön ja muutama maalipaikka ilmaantuikin, mutta juuri liukkaus teki viimeistelyn vaikeaksi. Kunnon laukauksia ei saatu. Ensimmäinen puoliaika olikin tasaista vääntää päättyen 0-0. Toisella puoliajalla kaksikko Jesse Kainu - Ossi Saukko laittoivat tuulemaan. Ossilta kaksi hienoa esityöstä maaleihin. Liike keskustaan päin ja vapauttavat syöttö Jesselle, joka viimeisteli molemmat maalit hallitusti sijoittamalla pallot nurkkaan. Tämän jälkeen Karhupuolustus piti Otp:n kurissa ja ottelusta merkittiin voitto luvuin 2-0.

Pallokarhuille siis hyvä alku lohko pelissä, jotka huipentuvat lauantaina kolmella pelillä.