Pallokarhujen T0809 joukkue Hippo-turnauksessa
12.9.2021 20:38 Uutiset / T-08-09

LiPK T0809 voitti pronssia 11.-12.9.2021 Jyväskylässä pelatussa Hippo-turnauksessa.

Limingan Pallokarhujen 12-13-vuotiaat tytöt pelaisivat voitokkaan Hippo-turnauksen.

Alkulohkossa tytöt ottivat voitot JyPK 08, HPS ja HauPan joukkueista. Alkusarjan pelit olivat tiukkoja taisteluja, joissa tyttöjen pelitaidot joutuivat kovaan testiin. Otteluiden tuloksiin pääset tutustumaan Hippo-turnauksen tulospalvelusta TULOSPALVELU


Ryhmähenkeä saatiin kohotettua viikonlopun aikana monella tavalla ja motivaatio harjoittelemisiin nostettiin pilviin.


Sunnuntaina aamusta pelattiin Muuramen Yritystä vastaan. Voitolla tytöt varmistivat että pelaavat sijoista 1-4. Lounaan jälkeen taisteltiin finaalipaikasta PKKU:ta vastaan. Limingan tytöt haastoivat Keski-Uusimaan PalloKerhon toden teolla. Tasaisen ja tiukan pelin tiimellyksessä sattui ja tapahtui. LiPKin vedot pysähtyivät maalivahdin hanskoihin tai pomppivat ylärimaan, mutta vastustajan maaliin asti palloa ei saatu. Tiukan taistelun jälkeen PKKU oli kahdella maalilla LipKiä parempi. Näinpä tytöt päätyivät pronssipeliin.

Pronssipelissä vastaan asettui Team LKP Laukaalta. Varsinaisen peliajan jälkeen tilanne oli edelleen 0-0. Rankkareissa liminkalaiset laittoivat pallon varmasti maaliin ja tyttöjen maalivahti piti oman maalin puhtaana. Näinpä pronssimitalit pujotettiin tyttöjen kaulaan sadepisaroiden säestyksellä.

   
Lisää uutisia
T-08-09
«  Joulukuu   »
Kategoriat