KiPaKoiden kuulumisia
Julkaistu: 26.11.2020 00.00

KiPaKoiden kuulumisia

Pieni katsaus KiPaKoiden viime kauteen. Naiset pelasivat hienosti kesällä puulaakissa, ja pelit menivät paremmin kuin osasimme koskaan edes toivoa. Joukkueella oli kova into treenata, kun keväällä koronan vuoksi kentälle ei päästy. Peleissä sattui myös harmillisia loukkaantumisia, mutta nekin vain osoittivat kuinka nämä naiset pitävät huolta toisistaan, eikä ketään jätetä pulaan. Peleihin oli kaikki pelaajat tervetulleita, eikä meidän joukkueessa tapella peliminuuteista, vaan kaikki saavat olla kentällä niin halutessaan. Joukkueessa on myös useampi pelaaja, jotka haluavat käydä vain treeneissä ja sekin on ihan sallittua!

KiPaKoiden uusi kausi on nyt pyörähtänyt käyntiin, ja huhuilemmekin joukkueeseen uusia pelaajia. Mukaan ovat kaikki futiksesta kiinnostuneet tervetulleita, taitotasosta riippumatta. Meidän porukkaan kukaan ei ole liian huono tai hyvä! Näin talvisaikaan pelaamme futsalia, muutamia mahdollisia hallivuoroja lukuun ottamatta. Olemme myös laittaneet itsemme likoon, kun ilmoittauduimme pelaamaan futsal-kakkosta. Tämäkään ei kuitenkaan estä sitä, etteikö meidän mukaan voisi tulla vain höntsäilemään. Sarjapeleihin ei ole mikään pakko osallistua, ja treenit me kuitenkin vedämme pilke silmäkulmassa eikä hampaat irvessä. Meillä on aina hauskaa!

Jos siis haluat mukavan ja edullisen harrastuksen huipussa porukassa, niin tuu ihmeessä kokeilemaan! Treenaamme perjantaisin Tupoksen koulun salissa klo. 20-21 ja lauantaisin liikuntahallilla klo. 18-19. Meidän kausimaksu on vain 150€/vuosi, ja kausimaksi sisältää pelipaidan + kaikki kulut mitä tulee mm. hallivuoroista ym. (vakuutuksen ottamisesta huolehtii pelaaja itse).

Joukkue haluaa vielä lopuksi kiittää sponsoreitaan, jotka viimekaudella mahdollistivat mm. puulaakin sarjamaksun. Eli suuri kiitos Belakon Pinnoite Oy ja Tekopaja Kokous&Sauna. Uutena sponsorina joukkue on saanut Kuntokeskus MoWayn, jonka kanssa tulemme tekemään yhteistyötä seuraavalla kaudella, kiitos kun pidätte meidän pelaajat kunnossa!

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä Krista Isokoski/040-9342089 tai krista.isokoksi@gmail.com

Seuran uusimmat