Perheliikuntatapahtuma Tupoksessa 10.9.2016
SeuraJulkaistu: 07.09.2016 00.00

Perheliikuntatapahtuma Tupoksessa 10.9.2016

Taiteiluun liittyvä perheliikuntatapahtuma järjestetään Tupoksessa lauantaina 10.9. klo 12–15.

Tapahtumaan lähtee kulkue Limingan torilta lauantaina 10.9. klo 11.30. Kulkueeseen pääsee osallistumaan moottoroimattomalla kulkuvälineellä.

Järjestäjinä ovat paikalliset urheiluseurat, yhdistykset, Limingan kunta sekä liikuntaresepti ja -neuvonta -hanke. Tapahtumassa on erilaisia pisteitä, joissa lapset ja aikuiset voivat kokeilla erilaisia välineitä ja toimintoja sekä saada tietoa harrastusmahdollisuuksista. Tapahtuma-alueena on Tupoksen yläkoulun piha-alue sekä koulun liikunta- ja ruokasalit (Tuiskulanranta 2).

Tapahtumaan osallistuvat Limingan Niittomiesten hiihto- ja yleisurheilujaostot, Limingan Kiekko, Limingan Pallokarhut, Limingan Naisvoimistelijat, MLL, Limingan Taidekoulu, taide- ja kulttuurikeskus Taiku, Carina Eklundin tinatyöt, Pyörä Suvala ja sanomalehti Kaleva. Lisäksi lapsille on tarjolla poniratsastusta pientä maksua vastaan. Järjestäjillä on tapahtumassa kahvila. Lisätietoa tapahtumasta saat järjestäviltä seuroilta ja yhdistyksiltä sekä liikuntareseptihankkeen projektityöntekijä Tuomas Tervoselta p. 046 92 35 477. Katso myös www.kulttuuriliminka.fi/taiteilua/

Tervetuloa viettämään mukavaa toimintapäivää Tupokseen!