Valmennus hioi kuviot kuntoon turnauksen aluksi.

Pukukopissa valmistauduttiin tohinalla peleihin.

Pelien alussa kapteeni kasasi joukkueen tsemppaukseen ja lämppärit vedettiin hyvällä motivaatiolla.

Pelissä kiekko liikkui

Limingan Kiekon 09 joukkue osallistui Bluesin järjestämään turnaukseen Espoossa äitienpäivä viikonloppuna. Alkusarjan peleisissä LiKi pelasi iloista peliä ja maaleja tehtiin runsaasti vastustajan verkkoon. Puolivälierässä vastus koveni, mutta LiKin junnujen tahti ei hyytynyt. Välierässä nähtiin tiukkaa taistelua, jonka LiKi kuitenkin sai väännettyä voitokseen ja joukkue pääsi ansaitusti finaaliin.

Finaalissa ensimmäinen erä oli tiukkaa taistelua, jossa kiekko liikkui vauhdilla päästä toiseen. LiKin liukkaat pelaajat saivat avattua maalitilinsä ensimmäisenä. Tämän jälkeen LiKi ei antanut mahdollisuuksia vastustajalleen. Ensimmäisen erän jälkeen LiKi johto 3-0. Toisessa erässä junnujen liike pysyi kovana ja vastustaja ei juurikaan päässyt maalipaikoille. LiKi voitti finaalin lopulta maalein 5-0.