Harjoituspelit jatkuivat voitokkaasti
Julkaistu: 16.08.2020 00.00

Kauden toinen harjoituspeli pelattiin Kokkolassa Hermestä vastaan. Tulevaa kautta silmällä pitäen peli toimi hyvänä mittarina missä ollaan tällä hetkellä menossa. Juha Tihinen astui joukkueen penkin taakse kaksi viikkoa sitten ja valmennuksen opit alkavat pikku hiljaa näkyä myös kaukalossa.

Kauttaalta tasaisen ottelun ensimmäisen maalin teki kotijoukkue Hermes hiukan onnettaren avustuksella. Maalia edelsi vierasmaalilla vahvoja otteita esittäneen Emelian Suden luistimen terän hajoaminen sekä maalia kohti laukoneen puolustajan mailan katkeaminen samalla hetkellä. Tästä johtuen kiekko ajautui tyhjään tilaan ja Hermes pääsi lyömään kiekon ylivoimalla tyhjään maaliin ajassa 3:49. Luistimen korjaaminen kesti koko ensimmäisen erän ja sillä välin maalia vartioi luukulla aloittanut Oskari Äijälä.

Pelin tasoitus nähtiin ajassa 5:52 kun Aki-Petteri Antti-Roiko pääsi tasoittamaan hienolla laukauksellaan. Maali oli niin ikään ylivoima maali. Ensimmäisessä erässä nähtiin vielä yksi maali kun Hermes pääsi kasvattamaan maalisaraketta kahteen, niin ikään ylivoimalla. Erän tasaisuudesta kertoi maalivahtien torjunnat jotka jakautuivat 8-9.

Emelian Susi palasi maalille toisen erän alussa ja ottelu jatkui toisessa erässä tasaisena. Maaleista vastasi kuitekin vain vierasjoukkue. Maaliverkkoja pääsi heiluttamaan Mikael Reinikainen ajassa 27:12, kun hienon alustuksen maalille teki Teemu Honkanen ja Aki-Petteri Antti-Roiko. Tämä maali oli ainoa tasakentällisin tehty maali. Ottelun voittomaali nähtiin ajassa 31:15, kun Samuel Karvonen pääsi yllättämään siniviivalta kotijoukkueen maalin ylivoima pyörityksen päätteeksi. Kolmannessa erässä ei enää maaleja nähty ja pelin hallinta oli pääasiassa vierasjoukkueella, josta kertoo myös maalivahtien torjunnat 12-3. Ottelun torjunnat kirjattiin kokonaisuudessaan 27-22 mikä myös kertoo ottelun tasaisuudesta. Pelin päätyttyä lopputuloksena taululla oli hieno 2-3 voittoon oikeuttavat lukemat.

Harjoituspelit jatkuvat tulevana viikonloppuna Limingassa kun lauantaina on Hermeksen vuoro saapua Liminkaan. Sunnuntaina joukkue matkaa Kainuuseen Hokin vieraaksi.