Seurayhteisö tiedottaa
Julkaistu: 05.10.2021 00.00

Seurayhteisö tiedottaa

Me allekirjoittaneet Oulun talousalueen seitsemän juniorijääkiekkoseuran puheenjohtajaa ja toiminnanjohtajat olemme tyrmistyneitä Kalevan 1.10.2021 julkaisemasta artikkelista koskien oululaisen juniorijääkiekkoilun seurayhteistyötä ja erityisesti siitä, että asioita henkilöidään Oulun Kärpät 46 Ry:n puheenjohtajaan ja toiminnanjohtajaan. Seurayhteisön seuroista vain Oulun Kärpät 46 Ry:n edustajia on haastateltu Kalevan artikkelia varten omilla nimillään. Muiden seurojen viralliset kannanotot ovat jatkossakin saatavilla allekirjoittaneilta puheenjohtajilta ja olemme milloin tahansa valmiit kertomaan avoimesti Kalevalle sekä muillekin medioille oman kantamme niin omilla kuin edustamiemme seurojenkin nimillä.

Me puheenjohtajat ja toiminnanjohtajat sekä edustamamme seurat seisomme yhtenä rintamana alueellisen seurayhteistyön takana, tänään ja tulevaisuudessa. On hyvä muistaa, että alueellista seurayhteistyötä on takana vasta yksi kokonainen kausi, joka valitettavasti oli rikkonainen pandemian sekä sen asettamien rajoitusten vuoksi. Yhden kauden perusteella tehtyjen yksittäisten johtopäätösten nimetön esille tuominen ei palvele kokonaisuutta kuten ei myöskään se, että asioita vieritetään Oulun Kärpät 46 Ry:n vastuulle. Seurayhteisössä vastuu on yhteinen.

Me puheenjohtajat ja toiminnanjohtajat tiedostamme hyvin, että toimintamme seurayhteisönä ei ole vielä siellä mihin olemme tavoitteemme yhdessä seuroina asettaneet. Asioita on kuitenkin jo nyt huomattavasti enemmän plussalla kuin miinuksella ja siksi yhteistyötä paremman juniorijääkiekkoilun eteen Oulussa tehdään tulevaisuudessakin.

Seurat ovat alueellisessa yhteistyössä yhdessä ja yksikään vapaaehtoinen seuratoimija, seuratyöntekijä tai seura ei ole suurempi kuin seurayhteisö, joka on perustettu nimenomaan juniorikiekkoilijoita varten. Olemme saaneet soittoja ulkomailta asti siitä, miten olemme onnistuneet luomaan näin suuren seurayhteisön ja pelaajapolun, joten on erittäin surullista huomata, että toimintaamme yritetään vaikeuttaa omasta seurayhteisöstä. Jo aiemmin on päätetty, että koronarajoitusten poistuttua järjestämme tiedotustilaisuuden seurayhteisön U14-U18 ikäluokkien vanhemmille seurayhteisön toiminnasta.

Me seurayhteisön seurat kuljemme nöyränä yhdessä rintamassa kohti tulevaisuutta, jossa meillä on vielä paljon tehtävää yhdessä pohjoissuomalaisen juniorijääkiekon eteen.


Oulussa 3.10.2021

Pasi Backman, puheenjohtaja Oulun Kärpät 46 Ry & seurayhteisön neuvottelukunta

Mika Pieniniemi, toiminnanjohtaja Oulun Kärpät 46 Ry

Ilkka Ylilauri, puheenjohtaja Kiekko-Laser Juniorit Ry

Pekka Inkala, puheenjohtaja Kiimingin Kiekko-Pojat Ry

Veli-Matti Korhonen, toiminnanjohtaja Kiimingin Kiekko-Pojat Ry

Kimmo Alatulkkila, puheenjohtaja Haukiputaan Ahmat Ry

Kati Alatulkkila, toiminnanjohtaja Haukiputaan Ahmat Ry

Jyrki Vatjus-Anttila, puheenjohtaja Kiekko-Oulu Ry

Tero Oilinki, puheenjohtaja Muhoksen Jääklubi Ry

Jarno Saurento, puheenjohtaja Limingan Kiekko Ry, jääkiekkojaosto

Seuran uusimmat