Mehiläinen

Mehiläinen Liikuntaklinikka on Limingan Kiekon terveyspalvelukumppani!

Mehiläisen Liikuntaklinikan asiantuntijoiden avulla seuran jäsenistö saadaan takaisin liikkumaan
– nopeasti, terveenä ja osaavampana.

Liikuntaklinikan kumppanina seura ohjaa jäsenensä ja heidän perheenjäsenensä Mehiläisen kokeneille asiantuntijoille vamman tai tapaturman sattuessa. Asiantuntijat ovat apuna myös muissa liikkuvan ihmisen terveydenhuoltoon liittyvissä asioissa. Mehiläinen tarjoaa kokeneiden asiantuntijoiden tuen vammojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa, sekä mahdollisuuden saada kaikki terveyspalvelut ja koko hoitoketju samasta paikasta. Yhteistyöstä seura saa bonusta kun seuran jäsenet ovat kirjautuneet Mehiläisen urheilunettiin.

Limingan Kiekko ry. on solminut yhteistyösopimuksen Mehiläinen Oulun kanssa.

Mehiläinen Oulu

Kauppurienkatu 9

90100 Oulu

Aukioloajat ma-to 7:00-20:00 pe- 7:00-19:00 la-su 11:00-16:00

Seuran sopimuslääkärikeskus sijaitsee Oulun keskustassa, osoitteessa Kauppurienkatu 9, Rotuaarilla, Torikadun ja Kauppurienkadun kulmassa, Stockmannia vastapäätä. Sisäänkäynti Kauppurienkadulta. Oulun Mehiläisessä pitää vastaanottoa lähes 150 lääkäriä ja muuta vastaanottajaa eri erikoisaloilta, lisäksi saatavilla on laboratorio-, röntgen- ja toimenpidepalvelut. Kauppurienkatu 9:n lähialueen pysäköintipalvelut käytettävissä.Kallioparkkiin eli Kivisydämeen pääsee opasteita lukemalla, sisäänkäynnit löytyy Kivisydämeen Torilta ja Hallituskadulta. Kivisydämessä auton voi parkkeerata Pallas- sisäänkäynnin luo, oikean puoleisella hissillä pääsee suoraan Mehiläisen vastaanottotiloihin. Myöskin pysäköintipaikat löytyvät Stockmannin Q-parkista.

AJANVARAUS

Keskitetty ajanvaraus: p. 010 414 00 tai www.mehilainen.fi/ajanvaraus

Kun kolahtaa tai sattuu, soita 010 414 00 ja Mehiläisen asiakaspalvelu auttaa sinut oikean asiantuntijan luokse!

Kumppanuus Mehiläisen kanssa tarjoaa seuralle ja sen jäsenille monia etuja:

• Urheilijoiden terveyteen perehtyneet asiantuntijat sekä nimetty yhteyshenkilö, joka auttavat käytännön asioissa

• Asiantuntevaa tukea urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon

• Kaikki urheilijan terveyspalvelut samasta paikasta ja ohjaus koko hoidon ajan

• Tapaturmatilanteissa apu löytyy yhdellä soitolla 010 414 00 (joka päivä klo 7-20)

• Apua vakuutusasioissa ja Mehiläisen toimiva yhteistyö vakuutusyhtiöiden kanssa

• OmaMehiläinen-palvelu omien terveystietojen seuraamiseen maksutta kaikkien seuran jäsenten ja heidän perheenjäsentensä käyttöön. (linkki: www.omamehilainen.fi)

• Rahallista tukea seuran toimintaan jäsenten palvelukäytön mukaan – mitä enemmän seuran jäsenet ja perheenjäsenet käyttävät palveluita, sitä enemmän seura saa tukea!

Rahallisen tuen saamisen edellytyksenä on, että seuran jäsenet ja perheenjäsenet ovat rekisteröityneet Urheilunettiin. Rekisteröityminen on nopeaa, joten tee se nyt heti.

Lue lisää Liikuntaklinikan toiminnasta

URHEILUNETTI

Urheilunetti on Mehiläisen seurayhteistyöhön kehitetty työkalu, jonka avulla jokainen seuran jäsen voi tukea oman seuransa toimintaa. Urheilunettiin kirjautuminen on erittäin tärkeää.

Jokaisen Urheilunettiin kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä (esim. käynti lääkärin vastaanotolla, fysioterapeutilla, laboratoriossa tai leikkauksessa) kerryttää ostokertymää, josta Mehiläinen maksaa markkinointibonusta takaisin seuralle.

Kirjautuminen:

1. Valitse oma seurasi valikosta

2. Täytä omat tietosi ”Rekisteröidy” kohdasta

3. Täytä muiden perheenjäsentesi tiedot ”Rekisteröi perheenjäsen”-kohdasta


   
Lisää uutisia
Limingan Kiekko
«  Maaliskuu   »
Kategoriat