Varustepörssissä varusteet kiertoon!
SeuraJulkaistu: 27.07.2016 00.00

Varustepörssissä varusteet kiertoon!

Seuran varustepörssissä voit ilmoittaa hyväkuntoiset, itsellesi tarpeettomat jääkiekko- ja jalkapallovarusteet myytäväksi. Tai mikäli haluat ostaa jotain varusteita käytettynä, jätä pörssiin ostoilmoitus. Seurassamme on monenikäisiä ja -kokoisia harrastajia, joilla jää jatkuvasti varusteita pieneksi/tarpeettomaksi. Laitetaan varusteet tehokkaasti kiertoon pörssin kautta!

Varustepörssiin hyväksytään ainoastaan liikuntaan liittyviä yksityshenkilöiden ilmoituksia. Ilmoitukset tulevat automaattisesti näkyviin ja ovat näkyvillä 1 kuukauden ajan. Onnistuneen tallennuksen yhteydessä saamasi pin-numeron avulla voit itse käydä poistamassa tai muokkaamassa ilmoitustasi. Kirjaa siis pin-numero paperille tai ota tiedoista tuloste. Jos teet kaupat ilmoituksen tuotteesta, poista ilmoitus välittömästi. Näin vältät myös tarpeettomat yhteydenotot.

Koneesi IP-osoite tallennetaan ilmoituksen tallennuksen yhteydessä. Ylläpito varaa oikeuden poistaa palstalle kuulumattomat tai muutoin sopimattomat ilmoitukset.

Varustepörssiin pääset tästä.