Varustepörssissä varusteet kiertoon!
27.7.2016 12:32 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Varastossa tarpeettomia jääkiekko- tai jalkapallovarusteita? Haussa hyväkuntoisia? Ilmoita varustepörssissä.

Seuran varustepörssissä voit ilmoittaa hyväkuntoiset, itsellesi tarpeettomat jääkiekko- ja jalkapallovarusteet myytäväksi. Tai mikäli haluat ostaa jotain varusteita käytettynä, jätä pörssiin ostoilmoitus. Seurassamme on monenikäisiä ja -kokoisia harrastajia, joilla jää jatkuvasti varusteita pieneksi/tarpeettomaksi. Laitetaan varusteet tehokkaasti kiertoon pörssin kautta!

Varustepörssiin hyväksytään ainoastaan liikuntaan liittyviä yksityshenkilöiden ilmoituksia. Ilmoitukset tulevat automaattisesti näkyviin ja ovat näkyvillä 1 kuukauden ajan. Onnistuneen tallennuksen yhteydessä saamasi pin-numeron avulla voit itse käydä poistamassa tai muokkaamassa ilmoitustasi. Kirjaa siis pin-numero paperille tai ota tiedoista tuloste. Jos teet kaupat ilmoituksen tuotteesta, poista ilmoitus välittömästi. Näin vältät myös tarpeettomat yhteydenotot.

Koneesi IP-osoite tallennetaan ilmoituksen tallennuksen yhteydessä. Ylläpito varaa oikeuden poistaa palstalle kuulumattomat tai muutoin sopimattomat ilmoitukset.

Varustepörssiin pääset tästä.

   
Lisää uutisia
Limingan Kiekko
«  Maaliskuu   »
Kategoriat