Leijona-Kiekkokoulun kevätjakso alkaa 8.1.2017
10.8.2016 12:08 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan Leijona-joukkueeseen!

Limingan Kiekon Leijona-kiekkokoulu järjestetään myös kevät kaudella 2017. Leijona-Kiekkokoulun tutustumisjakso 11.12 ja 18.12.2016 ovat maksuttomia kokeilutapahtumia, joissa voit käydä kokeilemassa Leijona-kiekkokoulu toimintaa. Kevät kauden Leijona-Kiekkokoulu alkaa 8.1.2017 klo 10.40 Limingan jäähallissa. Hallille olisi hyvä tulla viimeistään klo 10.25.

Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu tarjoaa kerran viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana. Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi. Myös tänä vuonna Leijona-kiekkokoulusta muodostuu Suomen suurin lasten jääkiekkojoukkue, mukana on lähes 200 seuraa ympäri maan. Tämä tarkoittaa jopa 12 000 lapsen yhteistä Leijona-kiekkokoulua.

Varusteet

Pakollisina varusteina kiekkokoulussa ovat luistimet sekä ristikollinen kypärä. Suosittelemme kuitenkin muidenkin suojusten kuten kaulasuojuksen ja polvi- ja kyynärsuojusten käyttöä. Lapsella on hyvä olla myös kunnon käsineet.Tutustumiskerralla riittää luistimet ja kypärä.

Hinta

40 €/ kevätlukukausi jatkavilta - ja uusilta pelaajilta 60€. Hinta sisältää vakuutuksen, Leijona-Kiekkokoulu paidan, ohjauksen sekä jään. Kiekkokoulu kokoontuu keväällä 16 kertaa.

Lasku toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittaudu Leijona Kiekkokouluun tästä (myös jatkavat ilmoittautuvat uudestaan).

Tervetuloa!

Lisätiedot:

Tomi Reinikainen

tomi.reinikainen@limingankiekko.net


   
Lisää uutisia
Limingan Kiekko
«  Maaliskuu   »
Kategoriat