Joukkueet tutuksi esittelyssä: LKK Leijonakiekkokoulu
JääkiekkoJulkaistu: 18.12.2023 16.35

Joukkueet tutuksi esittelyssä: LKK Leijonakiekkokoulu

Limingan kiekko julkaisee sivuillaan jokaisen joukkueen joukkueet tutuksi joukkue esittelyn. Ensimmäisenä vuorossa LKK Leijonakiekkokokoulu.

Joukkue

Leijona kiekkokoulu LKK

Nimi ja Rooli

Juuso Huovinen Valmentaja

Kuinka monta pelaajaa joukkueessa on tällä hetkellä?

Noin parikymmentä lasta jäällä, vasta alkajista jo luistelutaitoisiin pelaajan alkuihin

Parasta joukkueessa?

Osallistujien innostus ja huima kehittyminen. On aina hienoa nähdä lasten innostuksen syntyminen hienoon lajiin nimeltä jääkiekko ja tietenkin urheiluun. Olemme myös aitiopaikalla seuraamassa lasten huimaa kehitystä mm luistelussa ja ryhmässä toimimisessa. Myös joukkuehenki ja yhteistyö on hyvää. Hankala sanoa yhtä parasta asiaa.

Tavoitteet kuluvalle kaudelle?

Tavoitteena on että pelit ja leikit ovat mielekkäitä ja kivoja. Viihtyminen jäällä ja kopissa on myös yksi pääasioista joiden eteen tehdään paljon työtä. Toivoisin näkeväni jäällä myös uusia pelaajia ja luistelijoita. Meillä on ryhmä johon kaikkien on helppo tulla. Toivotan siis myös kaikki uudet lämpimästi tervetulleiksi.

Oletteko osallistuneet joukkueena johonkin alueen tapahtumaan?

Olemme vierailleet alkusyksystä päiväkodeissa leikittämässä sekä ulkojäillä ja jäähallin yleisövuoroilla innostamassa uusia mukaan.

Toimihenkilö: mikä sai sinut lähtemään mukaan joukkueen toimintaan?

Olen uusi Liminkalainen ja olen aiemmassa seurassani Oulussa vetänyt sekä harrastekiekkoa, erityisliikuntaa että kiekkokoulua. Olen itse saanut lapsena harrastaa ja palon jääkiekkoa kohtaan ja nyt haluan olla itse mahdollistamassa tätä. Kiekkokoulun valmentajana oleminen on parasta mitä tiedän ja antaa myös paljon itselle.

Kuinka kauan olet toiminut kyseisessä roolissa?

Ensimmäinen kausi Likissä. Aiemmin kaksi kolme kautta muualla. Valmennusuralla kuudes kausi.

Mikä on mieleenpainuvin hetki joukkueen toiminnassa?

Hienoja hetkiä syntyy joka sunnuntai. Ehkä hienoin henkilökohtaisesti kun näin päiväkotivierailulta tuttuja ensimmäistä kertaa jäähallilla.

Mahtuuko joukkueeseen uusia pelaajia?

Mahtuu hyvin ja kaikki luistelukoulusta innostuneet alle 8-vuotiaat tytöt ja pojat ovat tervetulleita mukaan! U8 joukkue treenaa samoilla jäillä.

Ketä joukkueen valmennustiimiin kuuluu?

Aki Ahola ja Juuso Huovinen. Myös huoltajat ovat tervetulleita lasten kanssa jäälle ja vahvistamaan meidän ohjaaja joukkoa.

Ketä huoltajia/jojoja joukkueeseen kuuluu?

Tällä hetkellä me valmennuksena hoidamme myös teroituksia ja joukkueenjohtajan hommaa eli ilmoittautumiset, Jopoxit ja tiedottamisen. Lisäksi mahtavan U8 porukan kanssa on hyvä yhteistyö

Joukkueen sosiaalisen median kanavat?

Meillä ei ole virallista sosiaalisen median kanavaa.

Lähetä tsemppiä/terveiset muille joukkueille

Paljon tsemppiä kauteen ja Muistakaa nauttia! Teette tärkeää hommaa kaikki! Sekä pelaajat että Valmennus ja joukkueenjohto huoltajia unohtamatta.