TOIMINTAOHJEET PELIPASSIVAKUUTETUILLE

1. Mene hoitoon viimeistään 2 viikon kuluessa vamman sattumisesta.
2. Varaudu maksamaan vamman hoidosta ensimmäinen yksityislääkärikäynti itse.
3. Tee vahinkoilmoitus ensimmäisen lääkärikäynnin jälkeen: Löydät vahinkoilmoituslomakkeen täältä>>>
Vahinkoilmoituksen tekeminen on edellytys korvauksen maksamiselle.

Magneettikuvaus edellyttää vahinkoilmoituksen tekemistä ja PV Vahingonkäsittelyn myöntämää maksusitoumusta. Magneettikuvaukseen ei tule hakeutua ilman PV Vahingonkäsittelyn maksusitoumusta, eikä maksaa kuvausta itse! Lue myös tarkemmat ohjeet osoitteesta www.pvvahingonkasittely.fi.

Kysymykset sähköpostilla vahinko@pvvahingonkasittely.fi tai puhelimitse 06000 3990 (3,42€/puhelu+pvm/mpm).

Mikäli pelaajalla on muu kuin Palloliiton pelipassivakuutus, joka kattaa kilpaurheilussa/jalkapallossa tapahtuneen tapaturman, tulee hänen tehdä vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöönsä.

Loukkaantuminen on aina harmillinen tapahtuma ja pelaaja tarvitsee vanhemman, valmennuksen ja joukkueiden muiden toimihenkilöiden tukea ja lohdutusta. Loukkaantumisesta kuntoutuminen tapahtuu aina lääkärin, hoitajan tai fysioterapeutin ohjeiden mukaan. Valmentajan, pelaajan ja pelaajan vanhemman on hyvä keskustella näistä prosesseista ja seurannasta, jolloin pelaajan paluu joukkueeseen tapahtuu asteittain kuntoutumisen sen salliessa. Pelaajalla on oikeus saada yksilöllisiä harjoitteita valmentajalta siten, että pelaaja kokee kuntoutusvaiheessakin olevan tärkeä osa joukkuetta!

Yhteistyö Urheilu Mehiläisen kanssa!

Limingan Kiekon jäsenillä on mahdollisuus käyttää Urheilu Mehiläisen laadukkaita palveluita kerryttäen samalla seuran saamaa markkinointibonusta. Jotta bonuksen kertyminen käynnistyy, Rahallisen tuen saamisen edellytyksenä on, että seuran jäsenet ja perheenjäsenet ovat rekisteröityneet Urheilunettiin. Rekisteröityminen on nopeaa, joten seuraa seuraavia ohjeita

  1. Avaa tai lataa OmaMehiläinen -sovellus
  2. OmaUrheilun löydät sovelluksen Lisää -valikosta
  3. Etsi listasta oma seurasi ja rekisteröidy salasanalla "MEHURHEILU"
  4. Perheprofiilin liitetyn perheenjäsenen lisäät OmaUrheilun asetuksista, rataskuvaa klikkaamalla.

Lisätietoa yhteistyöstä